RSS

UPWISE VIERT DE FEESTDAGEN

Upwise viert Kerst en Oud & Nieuw en daarom is ons (nieuwe) kantoor gesloten van maandag 24 december t/m dinsdag 1 januari. Op woensdag 2 januari staan we weer voor je klaar!
Lees Meer
UPWISE ON THE MOVE!

UPWISE ON THE MOVE!

Upwise groeit uit haar jasje! Daarom is ons kantoor per 10 december verhuisd naar een nieuwe locatie: De Juliana, een kantoorgebouw van Business Center BedrijvigeBij.
Lees Meer
WINNAARS ZITTEN IN HET MIDDEN!

WINNAARS ZITTEN IN HET MIDDEN!

Door de gouden loper, de vlaggen en de met borden-goochelende heren kon je zien dat je afgelopen 6 november bij het Zaantheater op het juiste adres was voor een feestje. Bij de ingang hielpen Sabina en ik (als penningmeester van dit netwerkevenement) met het ontvangen van de deelnemers aan de 30e editie van de Zaanse Ondernemersdag. Tijdens de uitreiking van de ondernemersprijzen kwamen vakmanschap en de van Joep van Deudekom en Rob Urgert opgedane psychologische weetjes samen. Want:
Lees Meer
UPWISE ANALYSEERT JOUW DATA

UPWISE ANALYSEERT JOUW DATA

Sinds kort werken we bij Upwise met Tableau, een business analyse tool en een dashboard softwarepakket waarmee je eenvoudig en snel visueel maakt hoe het met jouw onderneming gaat.
Lees Meer
UPWISE STELT AAN JE VOOR

UPWISE STELT AAN JE VOOR

‘Marjon van Heusden-Floris, office manager’ Trots ben ik erop dat ik mij de eerste werknemer van Akke en Sabina bij Upwise B.V. mag noemen!
Lees Meer
IS DE MODELOVEREENKOMST EEN BLIJVERTJE?

IS DE MODELOVEREENKOMST EEN BLIJVERTJE?

Oorspronkelijk diende de *DBA (wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) ervoor om schijnzelfstandigheid bij ZZP-opdrachten tegen te gaan. Er ontstond veel onrust over bij zowel opdrachtgevers als zelfstandig ondernemers. ZZP-ers kregen in de praktijk zelfs minder opdrachten.
Lees Meer
UPWISE IS PENNINGMEESTER VAN DE ZAANSE  ONDERNEMERSDAG

UPWISE IS PENNINGMEESTER VAN DE ZAANSE ONDERNEMERSDAG

Upwise B.V. is sinds de editie van dit jaar penningmeester van de Zaanse Ondernemersdag. Tijdens dit netwerkevenement, waarvan de 30e editie plaats vindt op dinsdag 6 november aanstaande, worden belangrijke ondernemersprijzen uitgereikt:
Lees Meer
UPWISE ON HERFST-TOUR

UPWISE ON HERFST-TOUR

Op de laatste mooie zomerdag van 2018, voordat de herfst letterlijk haar intrede doet, ging de Upwise on Tour richting Apeldoorn. De dag stond in het teken van een training bij Full Finance Consultants.
Lees Meer
(Z)aan de Wandel

(Z)aan de Wandel

Op zondag 9 september vindt de achtste editie plaats van (Z)aan de Wandel. Dit jaar gaat de opbrengst naar Anna’s huis, het inloophuis Centrum voor Leven met Kanker Zaanstreek én naar borstkankeronderzoek van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis.
Lees Meer
FINANCIEEL IN BALANS

FINANCIEEL IN BALANS

Dat je tussentijdse cijfers of nog liever real-time cijfers nodig hebt om je onderneming te sturen, hoeven we je niet meer uit te leggen. Maar iedere fase van jouw bedrijf vraagt om met een andere blik te kijken naar die cijfers. Zo’n tussentijdse evaluatie kan zorgen voor financiële balans en die geeft rust en de mogelijkheid om je bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen.
Lees Meer
Pagina 1 van 3 EersteVorige [1]23 Laatste