23 oktober 2018

UPWISE STELT AAN JE VOOR

‘Marjon van Heusden-Floris, office manager’

 

Trots ben ik erop dat ik mij de eerste werknemer van Akke en Sabina bij Upwise B.V. mag noemen!

 

Als office manager pak ik de zaken op waar de dames zelf niet aan toe komen. De werkzaamheden zijn daarom divers, wat goed bij mij past. Naast het verzorgen van de administratie van een aantal klanten, maak ik de nieuwsbrief en onderhoud ik de website. Omdat Upwise een groeiende onderneming is, is er veel te bouwen. Ik kan mijn ei dan ook goed kwijt in structureren en organiseren, uitzoeken en voorbereiden.

 

De meeste werkervaring heb ik opgedaan bij  grote confectiebedrijven. Het was echter niet helemaal mijn wereld. Soortgelijke functies waren er gelukkig ook in andere branches. De afgelopen jaren heb ik dan ook met veel plezier bij uiteenlopende ondernemingen gewerkt. Het is fijn om jezelf en je werkwijze steeds te kunnen verbeteren. Interessant vond ik de verschillende bedrijfsculturen en manieren van leidinggeven.

 

Mijzelf omschrijf ik als sociaal, actief, communicatief en creatief. Ik heb oog voor detail en ben een tikje nieuwsgierig.

 

Naast werken vind ik belangrijk: mijn man en onze twee energieke kinderen. Zelf krijg ik energie van zwemmen en creatief bezig zijn. Ook houd ik ervan om er met ons gezin op uit te gaan.

 

Als ik je ergens mee kan helpen, hoor ik dat graag. Tot ziens of horens bij Upwise!

Geralateerd

Plaats een reactie