23 oktober 2018

UPWISE ANALYSEERT JOUW DATA

Sinds kort werken we bij Upwise met Tableau, een business analyse tool en een dashboard softwarepakket waarmee je eenvoudig en snel visueel maakt hoe het met jouw onderneming gaat.

 

In bedrijven bevindt zich een grote hoeveelheid data. Deze worden ontvangen in losse rapportages die vaak niet eens worden gebruikt. Financiële dashboards worden adhoc met detailinformatie aan elkaar geknoopt om zicht te krijgen op de effectiviteit en efficiency van de bedrijfsvoering. In Tableau voeg je de aanwezige data samen in één tool waarbij de interactieve dashboards het verhaal vertellen over de prestatie van jouw bedrijf. Je kunt naadloos wisselen tussen interactieve weergaven, grafieken en rapporten.

 

Voorbeelden van analyses:

·        De doorlooptijd van openstaande orders: zijn de betrokken afdelingen juist op elkaar afgestemd of ontstaan er tussentijds ongewenste werkvoorraden?

·        Is de personeelsplanning optimaal geweest ten opzichte van de gerealiseerde omzet?

·        Voorspellingen van klantgedrag op basis van historische gegevens en demografische en/of geografische ontwikkelingen.

 

Upwise heeft in samenwerking met Tarik Cagritekin en Ad van Dijk, een interactieve demo gecreëerd die de mogelijkheden van Tableau laat zien. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe Tableau jouw onderneming verder kan brengen? Neem dan contact met ons op want we komen graag bij je langs!

Geralateerd

Plaats een reactie