19 november 2018

WINNAARS ZITTEN IN HET MIDDEN!

Door de gouden loper, de vlaggen en de met borden-goochelende heren kon je zien dat je afgelopen 6 november bij het Zaantheater op het juiste adres was voor een feestje. Bij de ingang hielpen Sabina en ik (als penningmeester van dit netwerkevenement) met het ontvangen van de deelnemers aan de 30e editie van de Zaanse Ondernemersdag.

Tijdens de uitreiking van de ondernemersprijzen kwamen vakmanschap en de van Joep van Deudekom en Rob Urgert opgedane psychologische weetjes samen.

Want:

Zoals we van Joep en Rob hadden geleerd, zitten winnaars in het midden. En ja hoor: de middelste tafel was bij de uitreiking van de Zaanse Startersprijs bezet door Clean Foods. En bij de PDZ/Jeugdjuryprijs en de Ondernemersprijs was het weer raak! De dames van Babino waren heel slim in het midden gaan zitten. Als onderdeel van een vrouwelijke onderneming ben ik vooral blij met deze winnaar!

Nog een psychologisch feitje: lange mensen hebben meer succes. Ook deze bewering werd bewaarheid: Dick Dekker, mede-eigenaar van Promobility en initiatiefnemer van ’t Lokaal en [Z]aan de Wandel, werd benoemd tot ereburger van Zaanstad.

Kortom: de mensen van wie de badges zijn blijven liggen, hebben een vermakelijk en inspirerend evenement gemist. Hopelijk komen ze volgende jaar wel!

Geralateerd

Plaats een reactie