Ondernemersgeluk; dat is wat wij als Upwise willen brengen. Een gelukkige ondernemer is een ondernemer die overzicht heeft, tevreden is met waar hij nu staat en tegelijkertijd barst van de ambities. Om die ambities op een verantwoorde manier te realiseren, is de juiste kennis onmisbaar. Upwise geeft haar klanten die kennis. Zo bereikt u de stip op uw ondernemershorizon!

Upwise is geen traditioneel accountants- of administratiekantoor. Wij richten ons namelijk niet op de primaire processen van het verwerken van uw administratie, het samenstellen van uw jaarrekeningen en het verzorgen van uw belastingaangiften. Hiervoor werken wij samen met partners in onze netwerkorganisatie. Wel geven wij u proactief, integraal advies en bieden we begeleiding bij de uitvoering ervan. Dit doen wij op diverse gebieden; bijvoorbeeld financieel, fiscaal, strategisch of procesmatig. Wij kunnen de implementatie van onze adviezen verzorgen en u begeleiden bij de verdere uitrol. 

Wij helpen ondernemers bij optimaal ondernemen. En hoewel we bij ons advies een helicopterview hebben, staan we zeker niet boven de ondernemer, maar naast hem. We brengen onder andere uw bedrijfsprocessen in beeld, laten zien hoe uw bedrijf er financieel voorstaat, schetsen fiscale kansen, mogelijke groei en begeleiden u bij eventueel noodzakelijke herstructureringen. We geven inzicht in de realtime cijfers, halen stuurinformatie boven tafel, wijzen op mogelijke nieuwe markten en producten, zetten samen met u als ondernemer een stip op de horizon en laten zien wat er nodig is om daar te komen. Wij volgen de laatste techtrends rondom de digitalisering en robotisering van administratieve handelingen op de voet. Zo helpen wij u om inefficiënte werkzaamheden efficiënt te maken. En onzekerheid om te zetten in zekerheid. Dit alles vanuit onze kernwaarden.

 

Onze kernwaarden:

Eerlijk | Ondernemend | Samenwerkend | Positief | Vooruitstrevend

 

 

 

 

Als Upwise streven wij ook zelf continu naar ondernemersgeluk. Dat zit voor ons voor een belangrijk deel in samenwerking. Onze werkwijze heeft dan ook zijn basis in een stevige netwerkorganisatie van zelfstandig adviseurs, bijvoorbeeld op financieel, fiscaal of strategisch gebied. Deze adviseurs zijn allemaal uniek, hebben hun eigen kernwaarden, kennis en kunde. Onze klanten maken zelf hun keuze uit dit netwerk; zo heeft u altijd een adviseur die bij u past. 

 

Welke dienst u ook afneemt…
… u kiest altijd uw eigen adviseur: Bij Upwise kunt u rechtstreeks zaken doen met ons, maar u kunt ook kiezen voor een zelfstandig adviseur uit onze stevige netwerkorganisatie. Deze adviseurs zijn allemaal uniek, hebben hun eigen kernwaarden, kennis en kunde. U maakt zelf uw keuze uit dit landelijke netwerk; zo heeft u altijd een adviseur die bij u past. Benieuwd naar onze adviseurs? U vindt ze hier. 
… u krijgt altijd een eigen plek in de cloud: bij Upwise krijgt u een eigen dossier in een unieke en goed beveiligde cloudomgeving  Dit dossier is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zowel voor uzelf als voor uw adviseur. Transparantie en handelingsvrijheid zijn zo gegarandeerd.