Fintech: technologische innovaties voor alles wat met geld te maken heeft.

De technologische ontwikkelingen in de financiële branche gaan snel. Deze fintech is in uw voordeel als ondernemer. U kunt namelijk profiteren van nieuwe, snellere manieren van werken, van efficiëntere methodes van betalen en financieren, van lagere kosten, van een verbeterde administratieve verwerking en van realtime online en mobiel inzicht in de financiële stand van zaken. 
 

Upwise helpt u de beste oplossing te vinden voor uw bedrijfsvoering. We onderzoeken de (on) mogelijkheden van de verschillende applicaties en ook de koppeling ertussen. Waar het gaat om IT treden we als het ware op als uw ‘tolk’. Daarbij stellen we uiteraard ook kritische vragen over onder andere de beveiliging van dataopslag en het waarborgen van regelgeving en privacy.
 

Ook onze eigen processen hebben wij ingericht met behulp van diverse applicaties. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken en onze klanten goed bedienen. Bij ons krijgt u als klant bijvoorbeeld een eigen dossier in een unieke en goed beveiligde cloudomgeving. Dit digitale dossier is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zowel voor de klant als voor zijn adviseur. Transparantie en handelingsvrijheid zijn zo gegarandeerd.