Hierbij schakelt u Upwise op projectbasis in. Bijvoorbeeld voor procesoptimalisatie, veranderprocessen, risicomanagement, begeleiding bij ISO-certificering of de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe strategie.

 

Middels Consultancy & Coaching werken wij ook uw bedrijfsprocessen uit en brengen wij verspillingen en besparingen in kaart. Via een plan van aanpak gaan we knelpunten te lijf en voeren we verbeteringen uit. We geven advies, verzorgen trainingen, begeleiden de implementatie en monitoren de werking.

 

Fiscaal in controle zijn? Upwise helpt u bij het inrichten van uw Tax Control Framework.  Het systeem voor fiscale risicobeheersing, controle en kwaliteit. We starten met het inventariseren van de fiscale risico's voor BTW, vennootschapsbelasting en loonheffing voor uw bedrijf. Wij begeleiden de invoering aan de hand van het stappenplan dat uit de inventarisatie volgt. Met het Tax Control Framework toont u bij de Belastingdienst aan dat u uw fiscale processen goed heeft ingericht en risico's beheerst.