Flexibel inzetbaar

U kunt de Upwise-bedrijfsfiscalist flexibel inzetten voor minimaal 1 dag per maand voor een langere periode, tot 3 dagen per week voor bijvoorbeeld een tijdelijk project.

Vanaf 1 dag per maand

Vanaf 1 dag per maand kunt u langere tijd beschikken over uw eigen ervaren bedrijfsfiscalist die uw bedrijf van binnenuit kent en de fiscale vraagstukken van de verschillende afdelingen aanpakt via praktische toepasbare oplossingen. Het onderhouden van contact met de Belastingdienst? Het optimaliseren van de fiscale processen? Het verzorgen van interne fiscale trainingen? Het kan allemaal. Ook kan uw Upwise-bedrijfsfiscalist jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting voorbereiden, de fiscale positie in de jaarrekening bepalen en meedenken met de directie of het management over fiscale optimalisaties.

Tot tijdelijk maximaal 3 dagen per week

Wanneer er sprake is van een tijdelijk fiscaal project kunt u voor kortere periode de Upwise-bedrijfsfiscalist tot 3 dagen per week inzetten. Dit kan bijvoorbeeld wenselijk zijn tijdens een herstructurering, voor het opzetten van een tax controle framework voor Horizontaal Toezicht van de Belastingdienst, bij het opzetten van een fiscale strategie voor het bedrijf en transfer pricing-documentatie, of tijdens een boekenonderzoek van de Belastingdienst.